Deservirea regulată a mașinii la service-ul auto Forsaj | Автосервис Forsaj в Бельцах

Deservirea regulată a mașinii la service-ul auto Forsaj

Deservirea regulată a mașinii la service-ul auto Forsaj

Există două abordări pentru deservirea vehiculelor în Moldova. Primul, să-l numim condiționat „înainte de prima reparație serioasă a mașinii”, vorbește de la sine. Al doilea implică un sistem planificat de întreținere preventivă. Deservirea regulată a mașinilor este acceptată în toate țările dezvoltate și câștigă treptat popularitate și în Moldova.

Durata de exploatare a unei mașini depinde nu atât de perfecțiunea construcției, cât de calitatea întreținerii sale. Inspecția regulată, reparația și întreținerea unei mașini vă permit să preveniți defecțiunile grave.

Când este necesar să deserviți vehiculul?

Experții recomandă diagnosticarea vehiculelor după fiecare 15 mii de km de parcurs sau o dată pe an. Această abordare reduce riscul unei avarii neașteptate pe drum. Atât mașinile noi de marci străine, cât și mașinile uzate necesită întreținere preventivă.

De ce este o greșeală să ignori deservirea periodică?

Unii proprietari de mașini nu doresc să plătească suplimentar pentru inspecție și deservire. Dar reparațiile auto și procurarea pieselor auto rămân încă scumpe. O defecțiune neașteptată pe drum va costa nu doar mai mult, dar va provoca și o serie de dificultăți la transportarea mașinii la stația de reparații. Diagnosticul și deservirea în timp util vor recupera banii.

Ce include deservirea.

Diagnosticarea regulată a stării tehnice a vehiculelor înseamnă:

1) Verificarea complexă a motoarelor cu ardere internă și a sistemelor electronice;

2) Înlocuirea uleiului și a filtrelor (ulei, aer, aerisire cabină);

3) Testarea rulării libere ale volanului;

4) Verificarea curelelor de transmisie;

5) Diagnosticul sistemelor de lubrifiere și frânare, de alimentare cu energie și a sistemelor de răcire;

6) Verificarea iluminării și alarmelor.

Experiența extinsă a specialiștilor de service Forsaj din Bălți permite efectuarea eficientă a deservirii complexe a mașinii. Înscrieți-vă la un consultant online pentru un diagnostic, chiar pe site.

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять