Camera retrovizoare – istalare la Forsajservice in Balti | Автосервис Forsaj в Бельцах

Camera retrovizoare – istalare la Forsajservice in Balti

Camera retrovizoare – istalare la Forsajservice in Balti

O cameră retrovizoare este un dispozitiv opțional pentru mașina Dvs. care vă permite să detectați obstacolele atunci când conduceți, de exemplu, într-o parcare. Dispozitivul nu înlocuiește oglinda retrovizoare, dar ajută în condiții de iluminare slabă. Microcamera este instalată pe bara de protecție sau lângă placa de înmatriculare.

Care este dispozitivul camerei retrovizoare pentru o mașină?

Un senzor ultra-sensibil este integrat în unitatea optică din bara spate. Imaginea de pe acesta este transmisă unui monitor LCD conectat la tabloul de bord, consola centrală sau oglinda retrovizoare. Camera din spate poate fi formată din două tipuri de senzori: CMOS și CCD. Ultimul tip este mai scump deoarece este un senzor cu sensibilitate crescută la lumină și este capabil să distingă obstacolele în condiții de iluminare slabă. Ambele tipuri pot detecta obstacole la o distanță de 20 cm până la 2,5-3 metri. Pentru confortul șoferului, există marcaje pe monitorul camerei retrovizoare pentru mașină.

Camera retrovizoare și senzorii de parcare

Senzorii de parcare emit semnale sonore atunci când mașina se apropie de obiect. Cu cât mașina se apropie, cu atât semnalul sună mai frecvent. Spre deosebire de camera, care transmite o imagine din partea centrală a barei de protecție și nu captează întotdeauna punctele sale extreme, senzorul de parcare preia obstacole pe întreaga lățime a caroseriei. În plus, camera necesită o sursă de lumină în spatele mașinii. Cu toate acestea, șoferul este mai ușor să se concentreze asupra imaginii vizuale decât asupra semnalului audio. În multe mașini, este instalat un sistem combinat – o cameră retrovizoare cu senzori de parcare, pentru a  oferi siguranță mai mare la trafic.

cameră retrovizoare opentru auto, o cameră cu vizualizare din spate pe o mașină, o cameră cu vizualizare din spate pentru auto, conexiunea camerei de retrovizare, spălător pentru camera retrovizare, prețul camerei de retrovizare, o cameră retrovizare cu marcaje dinamice, cameră retrovizare 24v, alegerea unei camere de retrovizare, configurarea  camerei de retrovizare, cameră de retrovizare în salon, cameră de retrovizare cu direcții rotative, conectați camera de retroviszare la telefon

Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять