Reparatii auto DACIA | Автосервис Forsaj в Бельцах

Reparatii auto DACIA in orasul Balti

Reparatii auto DACIA in orasul Balti

DACIA este o filială a industriei auto franceze - concernul Renault. În Moldova, mașinile DACIA au fost îndrăgite de multi șoferi care preferă o calitate europeană bună la un cost redus. DACIA sunt mașini „nepretențioase” care, cu o întreținere adecvată, pot servi mulți ani. Mai mult, repararea și întreținerea lor sunt relativ ieftine.
Orice vehicul se defectează cu timpul. Prin urmare, este posibil să aveți nevoie de ajutor profesional de la specialiștii în service auto ,,Forsaj,,. Nu trebuie să încercați să reparați singur mașina, deoarece acest lucru poate afecta mai mult starea ei. Echipamentul necesar și experiența meșterilor vă permit să determinați cu precizie defecțiunea și să o eliminați.
Următoarele servicii de reparații auto DACIA sunt disponibile la serviciul nostru auto:
  • Diagnosticare computerizată. Întreținerea electronică de înaltă calitate este posibilă numai după studierea cauzelor posibile a defecțiunii.
  • Reparația trenului de rulare, care include verificarea stării tehnice a mașinii, dezasamblarea, înlocuirea pieselor, asamblarea și reglarea unghiurilor de aliniere a roților.
  • Repararea motorului și a transmisiei automate. Lucrările de reparații se efectuează în conformitate cu hărțile tehnologice definite de producător. Respectăm toate cerințele și recomandările.
  • Restaurarea sistemului de direcție. Dacă sistemul de direcție se defectează, este interzisă funcționarea în continuare a vehiculului. Pentru a livra mașina la atelier, veți avea nevoie de un camion de evacuare sau de tractare rigidă.
  • Repararea sistemului de frânare se efectuează în două etape. În primul rând, se efectuează diagnosticarea computerului. După identificarea tuturor defecțiunilor, meșterii le elimină.
  • Repararea sistemului de alimentare cu combustibil și alte tipuri de servicii.
Ne atârnăm serios față de calificările specialiștilor noștri și le îmbunătățim periodic. Utilizarea echipamentelor și instrumentelor moderne, introducerea de noi tehnologii și prețuri rezonabile sunt principiile noastre de bază.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять