Repararea pompei hidraulice | Автосервис Forsaj в Бельцах

Repararea pompei hidraulice in or. Balti

Funcționarea și repararea defecțiunii servodirecției

Sarcina servodirecției este de a crea forță suplimentară atunci când volanul se rotește datorită conectării hidraulice. Acest lucru contribuie la manevrarea sporită a vehiculului. Servodirecția constă dintr-o pompă, un distribuitor, un cilindru hidraulic, un rezervor și furtunuri de conectare. Pompa hidraulică menține și circulă uleiul în sistemul de presiune, care este direcționat către cilindrul hidraulic și rezervor prin furtunurile de conectare folosind un distribuitor.
Aproape orice proprietar de mașină se confruntă cu nevoia de a repara sistemul hidraulic. Cum să înțelegeți că servodirecția nu funcționează?
  1. Vibrațiile inverse sunt resimțite la conducere. Acest lucru ar putea fi cauzat de o curea de transmisie a pompei slabă sau uzată. Centura trebuie înlocuită sau reglată.
  2. Volanul se rotește foarte ușor sau, dimpotrivă, trebuie să depuneți efort la rotire. În primul caz, cauza este o defecțiune a echipamentului electronic. În al doilea caz, trebuie să verificați nivelul uleiului din rezervor, filtrul rezervorului, cureaua de transmisie și presiunea pompei de servodirecție.
  3. Zgomot străin la rotirea volanului. Aceasta indică o instalare incorectă a capetelor tijei cârmei sau că tuburile servodirecției se îndepărtează de corp.
  4. Vibrațiile pot fi cauzate atât de starea uzată a anvelopelor, cât și de aerarea sistemului hidraulic.
  5. Volanul se rotește independent. În acest caz, verificați presiunea pompei și funcționalitatea articulațiilor sferice. Supapele blocate pot provoca, de asemenea, daune.
Dacă observați aceste sau alte semne ale unei servodirecții defecte, asigurați-vă că contactați un service auto. Tehnicienii ,,Forsaj,, vor diagnostica defectele și vor face reparații de înaltă calitate la pompa servodirecției și la alte elemente ale sistemului.
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять